Saturday, May 26, 2012

Με τον τρόπο του Τσακ Νόρις

(από τη στήλη Ελεύθερος Σκοπευτής, Επενδυτής, 26/5/2012)


Η μόνη μας λύση είναι ο Τσακ Νόρις. Οι λόγοι είναι γνωστοί, και απαριθμώ μερικούς μόνον (όλους τους ξέρει, φυσικά, μόνο ο Τσακ):

*Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που μπορεί και να διαγράψει το χρέος και να εξοφλήσει τους πιστωτές.

*Ο Τσακ είναι επίσης ο μόνος που και συμμετείχε στο PSI και πληρώθηκε στο ακέραιο τα ομόλογά του.

*Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που μπορεί να πει τον Ολάντ «Ολαντρέου» και τη Μέρκελ «Μερκελαντρέου» και το επόμενο δευτερόλεπτο να πάρει πρόσκληση από Ηλύσια και γερμανική καγκελαρία.

*Ο Τσακ Νόρις διέλυσε τον ΛΑΟΣ για να μη χάσει το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενης κωλοτούμπας.

*Ο Τσακ έχει τη λύση για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή χωρίς διάλυση της ΟΝΕ. Θα μετατρέψει την Ευρωζώνη σε Δραχμοζώνη.

*Ο Τσακ Νόρις δεν ζητάει πίσω τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Θα φέρει στην Αθήνα όλο το Βρετανικό Μουσείο.

*Μόλις ο Τσακ ανακοινώσει ότι καταργεί το μνημόνιο, ο Νταλάρα θα διαγράψει και το υπόλοιπο χρέος και οι 26 θα αποφασίσουν άτοκο δάνειο 600 δισ. ευρώ με εκατονταετή περίοδο χάριτος.

*Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που μπορεί να καταργήσει τα χαράτσια, να μειώσει τη φορολογία των μισθωτών, να μειώσει τον ΦΠΑ, να μειώσει και τη φορολογία των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα κατά 300%.

*Όταν ο Τσακ κάλεσε τους εφοπλιστές να συζητήσουν πώς θα φορολογηθούν, αυτοί είχαν ήδη καταθέσει στα ταμεία του κράτους 100 δισ. ευρώ.

*Γιατί ο Ξέρξης έπαθε «νίλα» στη ναυμαχία της Σαλαμίνας; Γιατί ο Τσακ είχε φορολογήσει τους Πέρσες πλοιοκτήτες.

Ο Τσακ μπορεί να καταργήσει τις συλλογικές συμβάσεις και ταυτόχρονα να αυξήσει τους μισθούς κατά 100%.

*Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που θα αποτρέψει ένα bank run. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα στις πόρτες όλων των τραπεζών και σε όλα τα ΑΤΜ τους.

*Ο Τσακ μπορεί να ενώσει την Αριστερά και να φέρει στο ίδιο τραπέζι την Αλέκα και τον Αλέξη. Δεν το πιστεύετε; Ρωτήστε την Ντόρα και τον Σαμαρά Αν δεν τους πιστεύετε, ρωτήστε τον Μάνο και τον Τζήμερο. Αν δεν πιστεύετε ούτε αυτούς, ρωτήστε το ΚΚΕ μ-λ και το Μ-Λ ΚΚΕ.

*Όταν ο Τσακ Νόρις μπαίνει σε ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής η Μέρκελ παθαίνει συχνοουρία, ο Κάμερον διάρροια, ο Ολάντ στομαχικό ίλιγγο και οι τρεις εξαφανίζονται στις τουαλέτες. Έπειτα όλα είναι ευκολότερα.

*Τι γίνεται το G8 όταν συμμετέχει σ’ αυτό κι ο Τσακ; G1.

*Ο Τσακ έχει την τέλεια λύση για το παγκόσμιο χρέος. Θα το διαιρέσει με το άπειρο κι αυτό θα μηδενιστεί.

*Επίσης, ο Τσακ Νόρις ξέρει πώς να καταστρέψει τη Γερμανία. Θα διαιρέσει το χρέος της με το μηδέν κι αυτό θα γίνει άπειρο.

*Το ρολόι του αμερικανικού χρέους στην Times Square σταμάτησε όταν ο Τσακ κάρφωσε εκεί το βλέμμα του. Φυσικά, δεν μπορούσε να το κρατήσει για πολύ. Βαριόταν.

*Πώς θα σβήσει ο Τσακ Νόρις το ελληνικό χρέος; Με μπλάνκο.

*Όταν ο Παπακωνσταντίνου έλεγε την Ελλάδα «Τιτανικό», ο Τσακ είχε ήδη κάνει το παγόβουνο παγάκια για το μπέρμπον του.

*Όταν ο Παπανδρέου ξαναείπε την Ελλάδα «Τιτανικό», ο Τσακ είχε ήδη ανασύρει το ναυάγιο από τον βυθό και το είχε μετατρέψει σε μουσείο, πρώτο παγκοσμίως σε επισκεψιμότητα.

*Γιώργος Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν». Τσακ Νόρις: «Μολών λαβέ».

*Ο Τσακ Νόρις έχει τη λύση για την ανισότητα μεταξύ ευρωπαϊκού Βορρά και Νότου. Θα αναποδογυρίσει την Ευρώπη ώστε οι Βρετανοί να βλέπουν Μαρόκο, οι Σκανδιναβοί Λιβύη και οι Κρητικοί το Βόρειο Σέλας.

*Γιατί ο Τσακ Νόρις είναι ο εφιάλτης των δημοσκόπων; Γιατί στις 17 Ιουνίου θα ξέρει το αποτέλεσμα στις 6.30. Το πρωί.

*Γιατί ο Τσακ Νόρις δεν ανησυχεί καθόλου για την επιστροφή στη δραχμή; Γιατί έχει εξασφαλίσει ήδη ισοτιμία 1:1.

*Γιατί ο Σαμαράς, η Ντόρα, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης, η Μέρκελ, ο Κάμερον, ο Σουλτς, ο Στάινμαγερ, ο Μπαρόζο κι οι λοιπές ευρωπαϊκές δυνάμεις τρέμουν τον Τσίπρα; Έμαθαν ότι πήρε σύμβουλο τον Τσακ Νόρις.

*Τα γερμανικά συνδικάτα διεκδίκησαν και πέτυχαν αυξήσεις 4,5%. Ο Τσακ τούς είχε ψιθυρίσει πως τελικά δεν φταίνε οι μισθοί για τον πληθωρισμό.

*Ο Ντράγκι θα κόψει φρέσκο χρήμα όταν ο Τσακ Νόρις καταθέσει τα χαρτιά για σύνταξη και εφάπαξ.

*Ο Τσακ έσπασε το φράγμα του ήχου και ξεπέρασε την ταχύτητα του φωτός. Επόμενος στόχος του είναι να πετύχει την απονομή των ελληνικών συντάξεων σε έξι μήνες.

*Ο Τσακ Νόρις οραματίζεται θρίαμβο του προλεταριάτου στην πάλη των τάξεων. Γι’ αυτό το εκπαιδεύει στις πολεμικές τέχνες.

*Γιατί ο Τσακ Νόρις δεν έχει καταφέρει να καταργήσει την αντίθεση κεφαλαίου - εργασίας; Γιατί απλώς βαριέται.

*Γιατί η απελευθερωμένη αγορά αδυνατεί να βρει την ισορροπία της; Γιατί σε μια θερμή χειραψία με τον Τσακ έσπασε το «αόρατο χέρι» της.

*Γιατί ο Τσακ δεν έχει λύσει μέχρι τώρα το «ελληνικό ζήτημα»; Γιατί είναι τσαντισμένος. Όταν προ ετών έκανε διακοπές στην Ελλάδα, το ξενοδοχείο δεν είχε γυμναστήριο και δεν διέθετε γεύματα με μηδέν λιπαρά. Επίσης, τα πήρε στο κρανίο όταν έμαθε ότι ο τελευταίος που τα είχε πάρει -κυριολεκτικά- στο κρανίο ήταν ο Δίας που γέννησε έτσι τη θεά της σοφίας. Η αντίδραση του Τσακ ήταν η απαγωγή της Αθηνάς. Εξ ου και η εξαφάνιση της σοφίας και η εγκαθίδρυση της βλακείας. Εξετάζεται πάντως το ενδεχόμενο ο Τσακ να έχει τσαντιστεί από την ακατάσχετη παραγωγή ανεκδότων με ήρωα τον ίδιο.


Υ.Γ. Οι αποστάσεις ανάμεσα στο γελοίο και το τραγικό, τη φάρσα και την τραγωδία, την κοινή λογική και την ανοησία έχουν μικρύνει επικίνδυνα. Οι δύο κόσμοι που υποτίθεται πως συγκρούονται στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα θα έφερναν σε αμηχανία ακόμη και τον Τσακ Νόρις. Η στήλη ζητεί συγγνώμη για όση κρυάδα περιέχει η απόπειρα ανεκδοτολογίας.





ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ

- Ο Τσακ Νόρις έχει μείνει για δύο νύχτες στον ήλιο.

- Ο Τσακ Νόρις κοιμάται πάντα με ένα φωτάκι ανοιχτό το βράδυ! Γιατί τον φοβάται το σκοτάδι.

- Το σπίτι του Τσακ Νόρις δεν έχει πόρτες. Περνάει από τους τοίχους.

- Γιατί ο θεός λέγεται θεός; Γιατί το Τσακ Νορις ήταν ήδη πιασμένο.

- Όταν ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ ανακάλυψε το τηλέφωνο, είχε δύο αναπάντητες από τον Τσακ Νόρις.

- Όταν ο θεός χάραξε τις δέκα εντολές στην πλάκα για τον Μωυσή, ο Τσακ Νόρις τις είχε ήδη σε φλασάκι.

- Ο Ιησούς μπορεί να περπάτησε πάνω στη θάλασσα, αλλά ο Τσακ Νόρις κολύμπησε στην ξηρά!

- Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ανάψει φωτιά τρίβοντας δύο παγάκια.

«Όλα τα ανέκδοτα για τον Τσακ Νόρις», www.logia.gr




No comments:

Post a Comment